Meny

Les våre
nyheter.

Vi flytter inn i nye kontorlokaler

Vi har nå flyttet fra våre lokaler i Baneveien til Media City Bergen (MCB) som er en internasjonal kunnskaps- og næringsklynge sentralt plassert i ... les mer »

Live visning av badetemperatur

Funbit har i samarbeid med AdO arena, Bergen kommune og Bouvet laget en publikumsvennlig visning av temperatur og andre viktige data. les mer »

Prøv G Suite by Google gratis og uforpliktende i 14 dager!

Når du registrerer deg for G Suite, får du tilgang til en rekke integrerte apper som fungerer sømløst sammen. Ved å bruke disse verktøyene sammen k... les mer »

Google øker G Suite-prisene fom. April

Google kunngjorde i går at selskapet for første gang siden lanseringen i 2006, justerer opp prisene for G-Suite. les mer »

Vi styrker teamet med ny backend utvikler

Alex Simpson har bakgrunn fra byggeteknikk-bransjen og har alltid hatt en brennende interesse for backend programmering. les mer »

Hvordan bygge enterprise workflow's med App Maker

Denne tekniske demonstrasjonen viser hvordan du kan bruke Google App Maker til å bygge en app for arbeidsflyt i din bedrift. Utgangspunktet er et G... les mer »

IT-sikkerhet og infrastruktur for skybaserte tjenester på jobben

Google startet i nettskyen og er fremdeles i nettskyen, så deres kunnskap og erfaringer innen skybasert forretningsdrift er i en klasse for seg sel... les mer »

Hvordan synkronisere et regneark til et annet i Google regneark

Å analysere data på jobb i et regneark er ofte vi gjør. Mange bruker å bla mellom ulike regneark eller manuelt kopiere og lime inn data til ett reg... les mer »

Hva skal personvernerklæringen inneholde?

Når du skal lage en personvernerklæring for ditt nettsted, er første steg å få oversikt over hvilke behandlinger av personopplysninger dere gjør. D... les mer »

Introduksjon: Møt nye Microsoft Surface Hub 2

En ny kultur for bedre og enklere samarbeid er blitt en trend. Folk kommer sammen og skaper sammen. Gjør produktene og tjenestene sine sterkere gje... les mer »

Accelerated Mobile Pages (AMP) + Progressive Web Apps (PWA)

FUNBIT kan levere ypperste kvalitet innen nettsider og vår kompentanse innen mobilvennlig teknologi, Accelerated Mobile Pages (AMP) og Progressive ... les mer »

Teamdisk fra G Suite - Smarte løsninger for teams!

Google Teamdisk er delte mapper for teams, hvor medlemmer kan enkelt lagre, søke og få tilgang til filer som ligger i Teamdisk mappen. Teamdisk fun... les mer »

Bruk HTTPS og TLS/SSL sertifikat på nettstedet ditt!

Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjons-protokollen brukt på internet. Nettsider som benytte... les mer »

Møt nye Google Hangouts Chat og Jamboard! Live demo!

Live demo av nye Google Hangouts Chat og Google Jamboard ble vist på Google Cloud Next 2017. Se video av hvordan disse to tjenestene fungerer sømlø... les mer »

Sanntid samarbeid i skyen! Google Docs VS. Microsoft Word

I dagens marked er kravet til verktøyene vi skal bruke for å løse vanlige hverdagslige oppgaver totalt annerledes enn for 5 år siden. Valg av rikti... les mer »

Mobilvennlig nettside - Like bra på mobil som på desktop

Det er viktig at ditt nettsted ser bra ut, men det er enda viktigere at ditt nettsted fungerer! Vi programmerer alle nettsider fra bunnen, dette gj... les mer »