Meny

Elektronisk signaturløsning


Hele signeringsprosessen blir gjort digitalt, og tar kun få minutter. Man sparer tid på at man slipper å printe ut, skanne og signere dokumenter. Det er mer effektivt, gjør det enklere å signe og kan gi større økonomisk sikkerhet for din bedrift.


- Produktet hjelper bedrifter å få inn signaturer raskere. ”Det er en enklere, mer profesjonell og moderne måte å gjøre det på”, sier markedssjef Marius Nesse.

En elektronisk signatur er en måte å få samtykke eller godkjenning på ulike digitale dokumenter. Med en digital signaturløsning vil den som skal signere få tilsendt en SMS med link til skjemaet. Deretter fylles skjemaet med informasjon, og signeres ved å fysisk bruke fingeren på smarttelefonen. Når dokumentet er signert vil begge parter motta en PDF med ferdig signert dokument. Hele prosessen kan være over på under ett minutt. Dette senker terskel for både deg og dine kunder.

Hvorfor utviklet vi signaturløsningen?


-”Det var en kunde som etterspurte om vi hadde mulighet til å digitalisere denne prosessen”, sier Nesse.

Etterspørselen kom fra en kjøreskole, som gir opplæring til personer under 18 år, noe som krever øknomisk samtykke av foresatte. Kjøreskolen brukte vanlig papir, og sendte det ut med elevene. De brukte unødvendig tid med å følge opp signaturprosessen, ofte kom ikke papirene frem. Mange kjøreskoler har derfor sluttet å innhente signaturer når dette skaper for mye arbeid.

”Når ingen signerer blir det også vanskelig å bevise at en avtale har blitt inngått, og derav blir det økonomiske kravet dårligere. Det kan resultere i mange bortkastede kjøretimer uten betalt”, sier Nesse.

Hvem har nytte av denne løsningen?


”Alle bedrifter som inngår avtaler i hverdagen kan ha bruk for å digitalisere prosessen. Dette kan være bedrifter som trenger ansvarsfraskrivelse, oppdragsavtaler, eller bevis på økonomisk ansvarlighet” sier Nesse.

Ved å digitalisere prosessen vil man spare tid og arbeidskraft. Produktet vil også gi et mer profesjonelt inntrykk, og flere vil føle seg økonomisk forpliktet når de bruker tegnefunksjonen til å signere. Dette fører til flere signaturer, mindre arbeid, og vil potensielt føre til færre potensielle tvistesaker i fremtiden.

Interessant? Ta kontakt her!